Αρχική σελίδα Χάρτης Κόμβου English Version
   
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΥΣΕΙΣ-ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΡΓΑ-ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Search

 

  
 

Digi-Retail

Ως επίσημοi διανομείς των C-nario και Tru-media, κορυφαίων εταιριών στο χώρο της Ψηφιακής Σήμανσης και Καταμέτρησης/ Ανάλυσης Ακροατηρίου, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακής αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των επιχειρήσεων λιανικής στα πλαίσια της δράσης Digi-Retail.

Πρόκειται για σύγχρονα συστήματα που παρέχουν διαχείριση, διανομή και αναπαραγωγή οπτικοακουστικού περιεχομένου σε σημεία ενδιαφέροντος, με σκοπό την προώθηση αγαθών μέσω οθονών, διαδραστικών βιτρινών κλπ.

Ενδεικτικά οφέλη είναι η βελτίωση της εικόνας του καταστήματος και η μεγιστοποίηση του κέρδους από την αξιοποίηση της επισκεψιμότητας και την ελαχιστοποίηση του κόστους διαφήμισης. Ταυτόχρονα εμπλουτίζεται και η εμπειρία του καταναλωτή αφού το διαφημιστικό μήνυμα γίνεται ελκυστικότερο (με κινούμενη εικόνα και ήχο) έναντι των παραδοσιακών αφισών και φυλλαδίων.

Επιπλέον, καθίσταται εφικτή η παραγωγή στατιστικών στοιχείων για το πλήθος των διερχομένων (πχ στην είσοδο ενός καταστήματος) και η αλλαγή του διαφημιστικού περιεχομένου σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του ακροατηρίου (κατηγορία ηλικίας, φύλου ή συνδυασμό αυτών). Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται μία πιο στοχευόμενη διαφήμιση ενώ γίνεται μετρήσιμη και η αποδοτικότητά της (χρόνος παρακολούθησης της κάθε διαφήμισης από το ακροατήριο καθώς και δημογραφικά στοιχεία των πελατών που παρακολούθησαν τη συγκεκριμένη διαφήμιση).

Αναλυτικές πληροφορίες για τις λύσεις Ψηφιακής Σήμανσης θα βρείτε εδώ ενώ για τις λύσεις Καταμέτρησης εδώ.

Για κάθε περεταίρω πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας μας ή με τον υπεύθυνο για τις παραπάνω λύσεις στο mail pipitsoulis.v@marac.gr