Αρχική σελίδα Χάρτης Κόμβου English Version
   
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΥΣΕΙΣ-ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΡΓΑ-ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Search

 

  
 

Ασύρματη Τηλεφωνία

Tα προϊόντα που κατασκευάζει ο Δανέζικος οίκος KIRK (μέλος πια της οικογένειας Polycom) είναι συστήματα ασύρματης κυψελωτής τηλεφωνίας, τεχνολογίας DECT/GAP με δυνατότητα ραδιοκάλυψης τόσο σε επίπεδο κτιρίου όσο και σε επίπεδο μεγάλου campus. Η ραδιοκάλυψη επιτυγχάνεται μέσω βάσεων/κεραιών και ασύρματων αναμεταδοτών. Οι αυστηρές προδιαγραφές και οι φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες παραγωγής που ακολουθούνται τα καθιστούν τα πιο ανταγωνιστικά προϊόντα της διεθνούς αγοράς με περισσότερους από 2.000.000 χρήστες. Συνδέονται σε οποιοδήποτε τηλεφωνικό κέντρο της αγοράς είτε με αναλογικό είτε με ψηφιακό τρόπο (ISDN) με μέγιστη δυνατότητα υποστήριξης 700 φορητών τηλεφώνων. Επιπρόσθετα η KIRK υποστηρίζει την τεχνική DECToIP διαθέτοντας τις κατάλληλες πλατφόρμες οι οποίες υποστηρίζουν τα πλέον βασικά VoIP πρωτόκολλα επικοινωνίας όπως H323, SIP και SCCP. Παράλληλα υπάρχουν και σχετικές πιστοποιήσεις κατασκευαστών όπως Cisco, Avaya, Asterisk.

Όλες οι πλατφόρμες της KIRK υποστηρίζουν ασύρματους DECT/GAP χρήστες, παρέχοντάς τους όλες τις ευκολίες που μπορεί να έχει ένας ενσύρματος χρήστης μέσω τηλεφωνικού κέντρου. Με λίγα λόγια επιτυγχάνουμε αναβάθμιση του ενσύρματου τηλεφωνικού μας κέντρου σε ασύρματο. Επίσης υποστηρίζονται οι δυνατότητες περιαγωγής (Roaming) και μεταπομπής (Seamless Handover) για κάθε DECT GAP συσκευή.

Οι πλατφόρμες τύπου KWS αποτελούν την τελευταία λέξη της σύγχρονης τεχνολογίας σε ότι αφορά την εξυπηρέτηση των αναγκών επικοινωνίας του μετακινούμενου προσωπικού μέσα και έξω από το χώρο του:  Νοσοκομείου - Αποθήκης - Βιομηχανίας - Ξενοδοχείου - Επιχείρησης - Πανεπιστημίου - κτλ.

Τα εν λόγω συστήματα αποτελούν λύση κατά πολύ ανώτερη από τα συστήματα Paging, τα οποία σημειωτέον αντικαθίστανται με ταχύτατους ρυθμούς σε όλη την Ευρώπη από τα συστήματα τεχνολογίας DECT.