Αρχική σελίδα Χάρτης Κόμβου English Version
   
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΥΣΕΙΣ-ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΡΓΑ-ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Search

 

  

Ασύρματες Οπτικές Λύσεις

Τα ασύρματα οπτικά συστήματα (FSO) προσφέρουν ευέλικτες δικτυακές ευρυζωνικές λύσεις σε περιπτώσεις που απαιτείται μεγάλο bandwidth, εφάμιλλο οπτικής ίνας. Μόνο οι ασύρματες οπτικές επικοινωνίες προσφέρουν το μοναδικό συνδυασμό χαρακτηριστικών που χρειάζεται για τη μεταφορά της κίνησης στο οπτικό backbone δίκτυο:

  • θεωρητικά απεριόριστο εύρος ζώνης
  • χαμηλό κόστος
  • εύκολη και γρήγορη ανάπτυξη
  • Δεν τίθονται θέματα παρεμβολών

Η ελευθερία σε θέματα αδειοδότησης και κανονισμών μεταφράζεται σε γρήγορο και χαμηλού κόστους deployment. Στην περίπτωση του εξοπλισμού Laser, δεν απαιτείται η εκχώρηση άδειας εκπομπής και είναι δυνατή η επίτευξη ζεύξεων σε αποστάσεις έως και 4Km με οπτική επαφή.

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα των λύσεων με συστήματα Laser είναι ότι δεν επηρεάζουν ούτε επηρεάζονται απο ηλεκτρομαγνητικό θόρυβο ή παρεμβολές.

Στα πλεονεκτήματα των FSO προϊόντων μπορεί να προστεθεί ότι δεν απαιτείται σχεδιασμός συχνοτήτων, σε αντίθεση με τα κλασσικά RF συστήματα, προσφέροντας υψηλό δείκτη διαθεσιμότητας (99,999%) εφάμιλλο οπτικής ίνας και δύναται η επιλογή μέσω software ανάμεσα από ένα μεγάλο πλήθος διεπαφών όπως OC-3/STM-1, OC-12/STM-4, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet κ.α.

Η MARAC διαθέτει ασύρματες οπτικές λύσεις που απευθύνονται τόσο σε operators όσο και σε εταιρικούς πελάτες.

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες
    ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

Είδος Περιγραφή Χρήσιμα Links
Brochure     www.free-space-optics.org