Αρχική σελίδα Χάρτης Κόμβου English Version
   
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΥΣΕΙΣ-ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΡΓΑ-ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Search

 

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ
Η εταιρεία μας, έχοντας την κατάλληλη εμπειρία στους τομείς που δραστηριοποιείται μπορεί να σχεδιάζει, να αναπτύσει και να υποστηρίζει σύνθετα έργα προσφέροντας έτσι μία ολoκληρωμένη λύση στους πελάτες της. Παρακάτω συγκεντρώσαμε και κατηγοριοποιήσαμε μερικά από αυτά. Παρακαλώ επιλέξτε μια κατηγορία.

   ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ :
 
Τίτλος Έργου: Σύστημα ασύρματης οπτικής ζεύξης στον TITAN
Περιγραφή:

H ΜΑΡΑΚ, εγκατέστησε στην εταιρία τσιμέντων ΤΙΤΑΝ σύστημα ασύρματης οπτικής ζεύξης (LaserLink), του οίκου FSONA που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα, βασισμένο στην τεχνολογία FreeSpaceOptics (FSO). H προσφερόμενη ζεύξη αφορά τη διασύνδεση του κτιρίου-γραφείων της εταιρείας με το νεοαναγειρόμενο κτίριο στο απέναντι οικοδομικό τετράγωνο (απόσταση 300μ).

Με την εγκατάσταση του συστήματος 155S, από τη σειρά SONAbeam του κατασκευαστικού οίκου, η εταιρία εξασφάλισε την ασφαλή μετάδοση δεδομένων και μεγάλες χωρητικότητες από 25 Mbps μέχρι και 1,2 Gbps αποκομίζοντας αξιόλογα πλεονεκτήματα όπως ασφάλεια για τα μάτια, χαμηλή ηλιακή ακτινοβολία και συμβατότητα με την υπάρχουσα οπτική υποδομή.Κατεβάστε τo αρχείο


Τίτλος Έργου: ΕΛΦΙΚΟ
Περιγραφή:

Εγκατάσταση Συστήματος Συμπαραγωγής.Κατεβάστε τo αρχείο

Αποτελέσματα 1-2 από τα 2: [1]